Halloween - varulvstassar med blodpasta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Halloween - varulvstassar med blodpasta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 153

Kcal / portion: 647

GBR (GI) / port: 22

Recept: 2589 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 2%

Kolhydrater: 22%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 424 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Koka pasta enligt anvisning på förpackning. Tillsätt karamellfärg. Skölj av i durkslag. Värm upp i kastrull med en klick smör.
  2. Sätt ugnen på 180°C.
  3. Skär ut 4 fingar ur kycklingfiléerna. Tummen lite kortare och tjockare.
  4. Vispa upp ägg med gaffel i djup tallrik. Häll ut mjöl på en tallrik och blanda med lite salt. Häll ströbröd på en annan tallrik. Vänd kycklingen i mjöl, sedan i äggsmet och sist i ströbröd.
  5. Smöra en ugnssäker form eller ugnsplåt. Lägg på "tassarna" och sätt in i ugnen i 15 minuter. Växla sedan om till grill och stek tills ytan är vackert ljusbrun.
  6. Halvera oliver och använd som naglar.

Kockens kommentar

I stället för ströbröd kan man panera med finsmulat vitt bröd. Då blir tassarna mer "håriga". Tänk på att karamellfärg lätt färgar av sig.

Passar till

Enkel gräddsås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem