Pumpalåda med kassler
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Så ugnslagas grönsaker >

 

 

Om pumpor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pumpalåda med kassler

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 100

Kcal / portion: 406

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1624 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 5%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 405 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så ugnslagas grönsaker > Äts ej

Om pumpor > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (50 min )

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackning. Det behöver inte vara helt färdigkokt.
  2. Ansa och skiva purjolök. Riv eller tärna morötter. Skala och kärna ur pumpan. Grovhacka pumpaköttet. Tärna köttet. Riv ost.
  3. Sätt ugnen på 200°C.
  4. Hetta upp matfett i panna på medelvärme och fräs lök och morötter några minuter utan att bränna. Tillsätt pumpa och kött. Stek ytterligare i några minuter. Blanda med riset.
  5. Vispa samman ägg, grädde, salt och paprikapulver. Tillsätt riven ost.
  6. Smöra en ugnssäker form. Häll i det stekta. Häll över äggblandning. Sätt in i ugn i cirka 30 minuter.

Kockens kommentar

Grädden kan ersättas med mjölk.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem