Pastasallad med chevre och rostade pinjenötter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Vitt matbröd

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pastasallad med chevre och rostade pinjenötter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 299

Kcal / portion: 700

GBR (GI) / port: 9

Recept: 2801 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 11%

Kolhydrater: 38%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 234 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Vitt matbröd 0%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka pasta enl. anvisning på förpackning.

  2. Rosta/stek pinjenötter i torr panna på medelhög värme till lite färg. Låt svalna.

  3. Skölj spenaten och lägg upp i stor skål.
    Strimla soltorkade tomater och tillsätt dem och lite olivolja. (Färdigstrimlade på burk tillsätts med spad).

  4. Häll pastan i durkslag och låt svalna. Skölj ev. med kallt vatten för att påskynda. 

  5. Häll ner pastan i skålen och tillsätt en skvätt olivolja. Ringla honung över och dra några varv på peppar­kvarnen. Blanda.

  6. Smula över chevre och strö över nötter.

Kockens kommentar

Strimlade soltorkade tomater i olja finns att köpa på burk i välsorterade matbutiker.

PASSAR TILL

Bröd (tex. solroskusar)

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem