Pestopasta med soltorkade tomater och ärtskott
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Om pasta >

 

 

Om pesto >

 

 

Om rörpasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pestopasta med soltorkade tomater och ärtskott

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 141

Kcal / portion: 488

GBR (GI) / port: 26

Recept: 1952 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 3%

Kolhydrater: 23%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 347 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om pasta > Äts ej

Om pesto > Äts ej

Om rörpasta > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet i durkslag. Skölj i kallt vatten och låt svalna om salladen skall serveras kall.
  2. Skär de soltorkade tomaterna i mindre bitar. Ansa och tunnskiva purjolök. Förväll löken hastigt om mildare löksmak önskas (lägg i kokande vatten, ta upp efter 10 sekunder, kyl av i kallt vatten). Blanda med pastan.
  3. Tillsätt pesto och rör om. Peppra rikligt.
  4. Serveras ljummen eller kall. Garnera med ärtskott.

Kockens kommentar

Penne lisce är oräfflad penne. Räfflad benämns Penne rigate. Läs mer > Om rörpasta.

Alternativ

Hemlagad pesto genovese

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem