Västerbottenkyckling - filé med västerbottenost
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Västerbottenkyckling - filé med västerbottenost

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 130

Kcal / portion: 537

GBR (GI) / port: 16

Recept: 2147 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 4%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 412 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så pannsteks kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Karin Ihre

Tillagning (25 min )

  1. Marinera: Lägg kycklingfiléerna i marinad. Grovriv ost och halvera tomater.
  2. Hetta upp en stekpanna utan fett och rosta solrosfröna under omrörning, tills de fått lite färg.
  3. Koka upp vatten med salt och smula ner buljongtärning. Tillsätt couscous och olivolja. Rör om och ta av från plattan. Låt stå med lock på i cirka 5 minuter, tills couscousen svällt. Blanda med solrosfrön, ost och tomater.
  4. Stek eller grilla kycklingfilé 3-4 minuter på vardera sida. 

Kockens kommentar

Även vanlig couscous går bra. Ost ger smak och solrosfrön energi. Färdigmarinerad kyckling finns i handeln och gör tillagningen enklare.

Alternativ

Kycklingfilé med bacon

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem