Pesto pan pizza med parmaskinka och grillad paprika (friluftsmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pizza >

 

 

Så lagas pizza >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pesto pan pizza med parmaskinka och grillad paprika (friluftsmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 322

Kcal / portion: 1327

GBR (GI) / port: 35

Recept: 5306 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 19%

Kolhydrater: 28%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 412 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pizza > Äts ej

Så lagas pizza > Äts ej

...

Skapat av
Karin Ihre

Tillagning (30 min )

  1. Pesto: Riv parmesanost. Skala lök. Kör vitlök och nötter i mat­beredare. Tillsätt basilika, persilja, lite flingsalt och mixa till mos. Droppa samtidigt ner matolja och tillsätt osten, lite i taget, för att få en puré som liknar majonnäs i konsistens.
  2. Pizza: Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en plastpåse eller bunke och tillsätt vatten. Knåda degen i påsen och gör platta bröd, lika stora som botten på stekpannan.
  3. Baka pizzan i stekpanna med lite olivolja på svag värme, cirka 5 minuter på var sida. Lägg på locket för att skapa en ugn.
  4. Bred på ett tjockt lager pesto på pizzorna och toppa med parmaskinka och paprika.

Kockens kommentar

Pinjenötter kan bytas ut mot skållad mandel. Friluftsmänniskan tillreder lämpligtvis peston i förväg hemma. Stoppa peston i en burk med lock och tag med.

Alternativ

American pan pizza

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem