Pastasallad med rostade pinjenötter och chevre
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om rörpasta >

 

 

Om pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pastasallad med rostade pinjenötter och chevre

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 181

Kcal / portion: 804

GBR (GI) / port: 22

Recept: 3217 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 6%

Kolhydrater: 25%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 444 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om rörpasta > Äts ej

Om pasta > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka pasta enligt förpackning.
  2. Rosta/stek pinjenötter i torr panna på medelhög värme till lite färg. Låt svalna.
  3. Skölj spenaten och lägg upp i stor skål. Strimla soltorkade tomater och lägg dem i skålen.
  4. Häll pastan i durkslag och låt svalna. Skölj ev. med kallt vatten för att påskynda. 
  5. Häll ner pastan i skålen och tillsätt en skvätt olivolja. Ringla honung över och dra några varv på peppar­kvarnen. Blanda.
  6. Smula över chevre och strö över nötter.

Kockens kommentar

Mezze penne är en mindre penne rigate. Läs mer > Om rörpasta.

Alternativ

Pastasallad med soltorkade tomater

Italiensk pastasallad

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem