
Pastasallad med rostade pinjenötter och chevre
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 181

Kcal / portion: 804

GBR (GI) / port: 22
Recept: 3217 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 6%
Kolhydrater: 25%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka pasta enligt förpackning.
- Rosta/stek pinjenötter i torr panna på medelhög värme till lite färg. Låt svalna.
- Skölj spenaten och lägg upp i stor skål. Strimla soltorkade tomater och lägg dem i skålen.
- Häll pastan i durkslag och låt svalna. Skölj ev. med kallt vatten för att påskynda.
- Häll ner pastan i skålen och tillsätt en skvätt olivolja. Ringla honung över och dra några varv på pepparkvarnen. Blanda.
- Smula över chevre och strö över nötter.