Feta parmasnurror (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Rucolasallat

12.0 

blad

 

Ger 3 stycken/portion

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Feta parmasnurror (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 255

Kcal / portion: 290

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1162 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 20%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 114 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Rucolasallat 12.0 blad 0%

 

Ger 3 stycken/portion 

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min + 1 tim )

  1. Finhacka fetaosten. Blanda den väl med crème fraiche så att fetaosten mosas.
  2. Lägg ut skinkan på skärbräda så att långsidorna överlappar varandra, dvs att skivorna ligger lite på varandra.
  3. Bred ut ostkrämen på skinkan.
    Klicka ut mango chutney.
    Lägg på rucolablad.
  4. Rulla ihop skinkan till en tjock korv.
  5. Lägg i kylskåpet i en timme.
    Ta ut och skär snittar.

Kockens kommentar

Variera med olika sorters skinka, olika dessertostar och olika sallader. Vi hade bråttom, så vi lade kräm, chutney och rucola på skinkskivor var för sig, som vi sedan ställde upp som på bilden. 

Alternativ

Rullerad laxpannkaka

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem