
Feta parmasnurror (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 255

Kcal / portion: 290

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1162 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 20%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min + 1 tim )
- Finhacka fetaosten. Blanda den väl med crème fraiche så att fetaosten mosas.
- Lägg ut skinkan på skärbräda så att långsidorna överlappar varandra, dvs att skivorna ligger lite på varandra.
- Bred ut ostkrämen på skinkan.
Klicka ut mango chutney.
Lägg på rucolablad. - Rulla ihop skinkan till en tjock korv.
- Lägg i kylskåpet i en timme.
Ta ut och skär snittar.
Kockens kommentar
Variera med olika sorters skinka, olika dessertostar och olika sallader. Vi hade bråttom, så vi lade kräm, chutney och rucola på skinkskivor var för sig, som vi sedan ställde upp som på bilden.
Alternativ
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)