
Grönsaksdip med 3 enkla såser
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 244

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1463 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 11%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (12 min )
- Ansa grönsaker och skär i stavar eller dela i buketter.
- Vissa grönsaker mår bra av att förvällas, t.ex. grön sparris och ärter/bönor, men det är inte nödvändigt. Förvälla: Koka upp vatten. Lägg ner grönsakerna i högst 1 minut. Ta ur och skölj grönsakerna i kallt vatten.
- Blanda dipmix med gräddfil/crème fraiche.