Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 151
            Kcal / portion: 734
            GBR (GI) / port: 2
Recept: 2937 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 10%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (40 min )
- Ansa och skiva purjolök. Skala vitlök och finhacka. Hacka persilja.
 - Hetta upp olja i panna på medelhög värme och stek korven tills den fått färg.
 - Ta ur koven och stek på medelvärme bacon, purjolök och vitlök i cirka 5 minuter.
 - Lägg tillbaka korven och häll på vatten, fond och vin. Tillsätt chiliflingor och bönor. Rör ner lite matlagningsmjöl. Låt småkoka i 15 minuter.
 - Smaka av med salt och peppar.
Strö över hackad persilja. 
Kockens kommentar
Byt ut vinet mot vatten, om så önskas.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
 - Fläskstek, karréstek
 - Kokt, bräserad fläskfilé
 - Pannstekt, wokad fläskfilé
 - Fläskfile i ugn
 - Fläskkotlett, karrékotlett
 - Kassler
 - Revbensspjäll i ugn eller kokta
 - Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
 - Fläsklägg
 - Stekt fläskkött
 - Grillat skivat fläskkött, korv
 - Grillat fläskkött i bit
 - Rökt fläskkött
 - Kokt korv, korvgryta
 - Pannstekt korv
 - Ugnstekt korv
 - Hemmagjord stoppad korv