Olivpotatis med selleri
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Så pannsteks potatis >

 

 

Om fettupptag >

 

 

Om vattenförändringar >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Olivpotatis med selleri

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 315

GBR (GI) / port: 9

Recept: 1259 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 10%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 208 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Så pannsteks potatis > Äts ej

Om fettupptag > Äts ej

Om vattenförändringar > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skär den kokta potatisen i klyftor. Skiva sellerin.
  2. Hetta upp matfett i stekpanna på medel­hög värme och stek potatisen i cirka 10 minuter till lätt knaprig.
  3. Tillsätt selleri och oliver mot slutet.

Kockens kommentar

Detta är ett alternativ till att använda överbliven kokt potatis.

Vattenförlust: Kokt potatis viktminskar cirka 20% när den steks (beräknas automatiskt). Läs mer > Om fettupptag.

Fettupptag när potatis steks är cirka 10% av potatisvikten, vilket anges med fettupptag.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem