Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 179
            Kcal / portion: 247
            GBR (GI) / port: 25
Recept: 495 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 1%
Kolhydrater: 40%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om ljusa såser > Äts ej
Sås till ljust kött, fågel> Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (7 min )
- Riv ingefära.
 - Ta ananassaft från en ananasburk och koka upp i en kastrull med ingefära och fond. 
 - Rör ut senap i såsen.
 
Kockens kommentar
Passar till stekt ljust kött gärna fläskkött, eller till stekt tamfågel.Passar till
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
 - Vita såser, bechamelsåser
 - Ljusa såser, veloutesåser
 - Mörka såser, skysåser
 - Smörsåser ¤
 - Hollandaisesåser
 - Oljesås, majonnässåser
 - Senapssåser
 - Salladssås, dressing, pesto
 - Tomatsåser, chilisåser
 - Grillsåser, marinader
 - Asiatiska såser
 - Skum sås, vita krämer ¤
 - Röror till mat och smörgås ¤
 - (Efterrättssås >)