Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 700

Kcal / portion: 148

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1484 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 78%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (7 min + 1 tim )
- Grovkrossa rosépeppar och blanda med rumsvarmt smör.
- Rör smöret ordentligt utan smaksättare tills luftigt och krämigt. Smöret kan röras med elektrisk visp, mortelstöt, eller en bit i taget med träsked.
- Rör ner smaksättare lite i taget. Smaka av.
- Rulla in smöret i aluminiumfolie till en tjock stav. Lägg i kylskåp i 1 timme eller mer tills fast konsistens. Alternativt snabbkyl i frysen. Smöret kan också frysas för framtida bruk.
Kockens kommentar
Passar extra bra till finare oxkött.