
Ljummen endivesallad
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 173

Kcal / portion: 814

GBR (GI) / port: 5
Recept: 3258 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 10%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Tillbehör:
Gräslök 1.0 knippe 0%
Kuvertbröd 4.0 styck 24%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (12 min )
- Sätt ugnen på 250ºC.
- Skär endiverna i 5 cm stora skivor. Finhacka gräslök. Skär brien i bitar.
- Blanda dressing, dvs vinäger med olivolja.
- Stek bacon knaprig i panna utan fett, eller i micro mellan hushållspapper.
- Lägg brien i ugnssäker form och sätt in i ugnen 1-2 minuter tills den börjar smälta.
- Blanda brie, bacon och endivesallat. Häll över dressing och garnera med gräslök.