Persiljemarinerad kall fläskkarré med tomatsalsa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas fläskkarré >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Persiljemarinerad kall fläskkarré med tomatsalsa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 648

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2591 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 6%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 461 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas fläskkarré > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min + 10 tim )

  1. Förbered dag 1: Finhacka persilja. Skär karrén i 1 cm tjocka skivor på längden, utan att skära helt igenom. 
  2. Blanda persilja med salt och svartpeppar och tillsätt detta mellan karréskivorna. Bind ihop karrén med snöre och lägg i plastpåse. Bind ihop. 
  3. Lägg påsen i en kastrull med täckande vatten. Koka upp och låt sjuda på svag värme i 4 timmar. Ta ur påsen, låt svalna och låt ligga kallt i kylskåp över natt.
  4. Dag 2: Skala, finhacka lök, vitlök. Blada av koriander och persilja. Finhacka. Skär tomaterna i små bitar. Blanda socker med vinäger. Blanda ingredienserna. Salta lätt.
  5. Skär köttet på tvären, lägg upp och bred på lite senap på skivorna.

Kockens kommentar

Var försiktig med koriander, den har speciell och kraftfull smak som inte alla tycker om.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem