
Salladscoupe (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 36

Kcal / portion: 87

GBR (GI) / port: 1
Recept: 349 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 1%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Skala lök och skär i mindre bitar. Dela tomaterna i mindre bitar. Ta av basilikabladen och riv i mindre bitar. Hyvla parmesan.
- Blanda allt och servera i någon vacker portionsskål. Som tillval kan några droppar balsamsirap tillsättas.
Kockens kommentar
Coupe = kupolformad behållare av varierande storlekar och material. Använd gärna tomater av olika färg och storlek. Servera gärna med en dressing.
Passar till
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)