
Devil eggs (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 242

Kcal / portion: 324

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1297 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 22%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om chilisåser > Äts ej
Om majonnässåser > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Låt smör bli rumsvarmt. Finhacka gräslök.
- Hårdkoka äggen i cirka 8 minuter. Kyl dem i kallt vatten och låt svalna.
- Blanda majonnäs, smör, senap och gräslök. Smaka av med salt.
- Skala äggen och halvera dem. Ta ur äggulan och blanda gulan med majonnäsblandningen.
- Stänk så många droppar tabasco som du tål (till exempel 2) i äggvitehalvorna. Lägg en klick majonnäsblandning i varje ägghalva. Dra ett par varv med pepparkvarn över.