Fluffiga varma sardiner
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om smördegar >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fluffiga varma sardiner

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 318

Kcal / portion: 595

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2380 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 23%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 187 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om smördegar > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Lättina fryst smördegen, den skall vara kylskåpskall.
  2. Förvärm ugnen på 200°C.
  3. Lägg smördegsplattorna på en ugnsplåt. Lägg sedan på sardiner och överst en skiva bacon.
  4. Sätt in i ugnen cirka 20 minuter, tills smördegen svällt upp och blivit fluffig.

Kockens kommentar

Ett enkelt hemlagat alternativ till smördeg är så kallad blixtsmördeg. Det ger luftigt bröd men inte lika frasigt (se dito recept). Läs mer > Om smördegar.

Alternativ

Blixtsmördeg

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem