Ciabattapizza med skinka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pizza >

 

 

Om tomatsåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ciabattapizza med skinka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 222

Kcal / portion: 646

GBR (GI) / port: 22

Recept: 2582 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 6%

Kolhydrater: 27%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 291 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pizza > Äts ej

Om tomatsåser > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Halvera brödet och bred på pizzasås. Skär skinka och oliver i mindre bitar. Strö riven ost över.
  3. Sätt in i ugnen 10-15 minuter tills osten smält och fått fin färg. Krydda lätt med salt och strö över oregano.

Kockens kommentar

Variera med att lägga på traditionella pizzapålägg i stället för skinka. Pizzasås är en tomatsås, läs mer > Om tomatsåser. Läs mer om ciabattabröd, klicka på ingrediensen.

Passar till

Hemlagad pizzasås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem