
Ciabattapizza med skinka
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 222

Kcal / portion: 646

GBR (GI) / port: 22
Recept: 2582 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 6%
Kolhydrater: 27%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Sätt ugnen på 200°C.
- Halvera brödet och bred på pizzasås. Skär skinka och oliver i mindre bitar. Strö riven ost över.
- Sätt in i ugnen 10-15 minuter tills osten smält och fått fin färg. Krydda lätt med salt och strö över oregano.
Kockens kommentar
Variera med att lägga på traditionella pizzapålägg i stället för skinka. Pizzasås är en tomatsås, läs mer > Om tomatsåser. Läs mer om ciabattabröd, klicka på ingrediensen.