Baconinlindad varmkorv med bröd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om utegrillning >

 

 

Om korv, tillverkning >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Baconinlindad varmkorv med bröd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 304

Kcal / portion: 328

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1311 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 20%

Kolhydrater: 25%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 108 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om utegrillning > Äts ej

Om korv, tillverkning > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (15 min + 1 tim )

  1. Sätt på utegrillen (eller ugnsgrillen).
  2. Linda in korvarna med varsin baconskiva.
  3. Lägg korvarna på grillen. Grilla smala korvar cirka 3 minuter per sida och tjocka korvar 4-5 minuter per sida tills de fått fin färg och blivit genomvarma.
  4. Servera med bröd och tillbehör.

Kockens kommentar

Korv bör vid grillning vara rumstempererat. Korv med låg fetthalt lämpar sig sämre till grillning. Grilla dessa på svagare värme.

Näringsberäkning: Bacon och fläsk som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel " Bacon som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem