
Snabb kycklingsoppa
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 109

Kcal / portion: 497

GBR (GI) / port: 5
Recept: 1987 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 5%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om buljong och fond > Äts ej
Om fågel-/hönsbuljong > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Koka upp vatten+fond och matolja.
- Rensa och finskär purjolök. Tillsätt det i soppan. Finhacka persilja.
- Ta bort skinnet från kycklingen, separera kött från ben och riv köttet i strimlor.
- Lägg kycklingstrimlorna mitt i djupa tallrikar och häll buljong över. Strö över persilja.
Kockens kommentar
Bra soppa på kycklingrester. Färska kycklingbitar utan ben kokas lätt i buljongen eller steks först lätt.