Brie- och papayaquesadillas
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal bitar: 24

Kockskolan:

 

Så lagas tacos >

 

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Brie- och papayaquesadillas

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 221

Kcal / portion: 128

GBR (GI) / port: 1

Recept: 3080 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 13%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 58 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så lagas tacos > Äts ej

Om snittar, kanapéer > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Sätt ugnen på 200ºC.
  2. Koka upp lite vatten i en kastrull. Skala lök och skär den i tunna skivor. Lägg löken i det kokande vattnet och ta av kastrullen från plattan. Låt stå 15 minuter.
  3. Smöra en bakplåt. Skär bort papayans skal och ta ur kärnorna. Skär i skivor.
  4. Skär tortillakakorna vardera i fyra bitar. Lägg på en skiva papaya, en bit ost, lite jalapeno och ett par ringar förvälld lök.
  5. Lägg de färdiga tortillabitarna på plåten. Sätt in i ugn ca 15 minuter, tills osten smält.
  6. Servera med gräddfil och lite sallad.

Kockens kommentar

Quesadillas är tortillas med ost och andra pålägg, som äts vikt på mitten. Tanken är egentligen att osten skall smälta ihop den vikta tortillan under tillagningen till en enhet. Vår quesadilla på bilden är dock öppen, men äts hopvikt. Läs mer > Så lagas tacos.

Alternativ

Papayasalsa

Klassisk quesadilla

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem