Fetaostfyllda lammfärsbiffar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om lammfärsbullar >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fetaostfyllda lammfärsbiffar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 213

Kcal / portion: 1028

GBR (GI) / port: 4

Recept: 4110 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 16%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 484 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om lammfärsbullar > Äts ej

...

Skapat av
Sofia

Tillagning (1 tim 5 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skala och skiva potatis. Skala och finhacka lök och vitlök. Hacka timjan.
  3. Smöra en ugnsfast form och varva potatis, lök, salt och peppar. Häll över grädde och ställ in mitt i ugn. Låt grädda i cirka 45 minuter.
  4. Blanda färs med lök, timjan, salt och peppar. Forma plattrunda biffar. Peta in fetaosten i mitten av varje biff. Förslut färsen.
  5. Hetta upp mat­fett i en stekpanna och stek biffarna på hög värme tills fin stekyta. Lägg över i en ugnsfast form och sätt in i nedre delen av ugnen i 10-15 minuter.
  6. Sås: Smält smör och vispa ner vetemjöl. Häll på grädde och fond under vispning. Låt såsen koka upp. Tag av från plattan. Smula ner chévre. Smaksätt med peppar.

Passar till

Honungsglacerade rotfrukter

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem