
Bankad fläskfilé med olivtapenade
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 142

Kcal / portion: 639

GBR (GI) / port: 33
Recept: 2555 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 3%
Kolhydrater: 19%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (25 min )
- Tapenade: Skala och finhacka vitlök. Ansa och finhacka chili. Finhacka oliver. Lägg i en skål, strö över salt och peppar. Låt marinera i kylskåp i cirka 10 minuter.
- Koka ris enligt anvisning på förpackning.
- Kött: Skär filén i centimetertjocka skivor och banka ut dem till dubbel storlek.
- Hetta upp matfett i en stekpanna och stek köttet på medelhög värme i 2 minuter på var sida. Salta och peppra.
- Lägg upp köttet på ett fat och lägg lite olivtapenade på varje köttskiva.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv