Bankad fläskfilé med olivtapenade
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas fläskfilé >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bankad fläskfilé med olivtapenade

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 142

Kcal / portion: 639

GBR (GI) / port: 33

Recept: 2555 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 3%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 450 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas fläskfilé > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Tapenade: Skala och finhacka vitlök. Ansa och finhacka chili. Finhacka oliver. Lägg i en skål, strö över salt och peppar. Låt marinera i kylskåp i cirka 10 minuter.
  2. Koka ris enligt anvisning på förpackning.
  3. Kött: Skär filén i centimetertjocka skivor och banka ut dem till dubbel storlek.
  4. Hetta upp matfett i en stekpanna och stek köttet på medelhög värme i 2 minuter på var sida. Salta och peppra.
  5. Lägg upp köttet på ett fat och lägg lite olivtapenade på varje köttskiva.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem