Enkel chévredip med basilika
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 3

Sås till ljust kött, fågel>

 

 

Sås till grönsaker, ägg >

 

 

Om dippsåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Enkel chévredip med basilika

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 318

Kcal / portion: 331

GBR (GI) / port: 0

Recept: 994 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 31%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 104 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sås till ljust kött, fågel> Äts ej

Sås till grönsaker, ägg > Äts ej

Om dippsåser > Äts ej

...

Skapat av
Sofia

Tillagning (5 min )

  1. Finhacka basilikan i en bunke. 
  2. Tillsätt chévre och créme fraiche. Mixa med stavmixer till en slät kräm. Smaka av med salt och peppar.

Kockens kommentar

Passar till färska eller ugnsbakta grönsaker. Fungerar också bra som tillbehör till en god svamp- eller grönsakssoppa, samt som dippsås.

Passar till

Vegetariska grillspett

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem