
Enkel räk- och forellromsröra med chili (dipp)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 121

Kcal / portion: 118

GBR (GI) / port: 0
Recept: 706 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 7%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Sås till stekt fisk > Äts ej
Sås till ljust kött, fågel> Äts ej
Sås till grönsaker, ägg > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (5 min )
- Skala och hacka räkor. Hacka kapris.
- Blanda alla ingredienser i en skål. Smaksätt med chilipepparsås.
- Servera röran kyld till exempel som dip med potatischips.
Kockens kommentar
Passar till stek fisk och som dippsås.