Enkel räk- och forellromsröra med chili (dipp)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 6

Sås till stekt fisk >

 

 

Sås till ljust kött, fågel>

 

 

Sås till grönsaker, ägg >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Enkel räk- och forellromsröra med chili (dipp)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 121

Kcal / portion: 118

GBR (GI) / port: 0

Recept: 706 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 7%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 98 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sås till stekt fisk > Äts ej

Sås till ljust kött, fågel> Äts ej

Sås till grönsaker, ägg > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (5 min )

  1. Skala och hacka räkor. Hacka kapris.
  2. Blanda alla ingredienser i en skål. Smaksätt med chilipepparsås.
  3. Servera röran kyld till exempel som dip med potatischips.

Kockens kommentar

Passar till stek fisk och som dippsås.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem