Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 249

Kcal / portion: 179

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1434 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 20%
Fett: 19%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Merguez } 4.0 styck 28%
Matfett till stekning 1.0 msk 7%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Halvera korvarna.
- Lägg matfett i en upphettad stekpanna. Stek korvarna på medelhög värme i cirka 3 minuter tills de fått fin färg.
- Lägg upp på tallrik. Servera.
Kockens kommentar
Korvmix passar utmärkt som tilltugg eller snacks tillsammans med kall öl eller ett gott vin. Läs mer om kabanoss och nürnberger, klicka på ingrediensen.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv