
Wienerkorv gourmet
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 571

GBR (GI) / port: 5
Recept: 2283 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 9%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kebabfeferoni 12.0 styck 3%
Senap fransk osötad 4.0 msk 3%
Om korv, tillverkning > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Kokt korv: Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i korven och tag av från plattan. Låt korven ligga i vattnet några minuter så att den blir genomvarm.
- Stekt korv: Hetta upp matfett i stekpanna och stek potatisen och korvar på medelhög värme i 3 minuter tills de fått fin färg.
- Lägg upp på tallrik med senap och kebabfeferoni.
Kockens kommentar
Läs mer om wienerkorv, klicka på ingrediensen.Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv