Korvpytt
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Inlagd färsk gurka

3.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Korvpytt

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 188

Kcal / portion: 716

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2862 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 13%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 381 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Inlagd färsk gurka 3.0 dl 3%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Skär korven i bitar. Färsk potatis skalas och halveras.  
  2. Koka färsk potatisen i cirka 10 minuter. Potatisen skall fortfarande vara fast. Burkpotatis behöver inte kokas.
  3. Lägg matfett i en upphettad panna och stek potatisarna på medelhög värme tills de fått gyllenbrun färg. Tillsätt korv och stek ytterligare cirka 2 minuter.
  4. Lägg upp på tallrik med smörgåsgurka och garnera med persilja.

Kockens kommentar

Burkpotatis är små och lätta att tillreda.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem