
Tunnbrödssnittar med räkor
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 371

GBR (GI) / port: 4
Recept: 1484 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 7%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min + 20 min )
- Koka potatisen i saltat vatten på medellåg värme i cirka 10 minuter och låt den svalna.
- Dela tunnbrödsskivorna på hälften. Beräkna 2 rullar per person.
- Skär kokt kall potatis i tunna stavar. Skala räkorna om de har skal. Blanda alla ingredienser i en skål. Fyll tunnbröden med röran och rulla ihop.
- Servera gärna tillsammans med ett glas torrt vitt vin.