Tunnbrödssnittar med räkor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tunnbrödssnittar med räkor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 371

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1484 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 7%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 231 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om snittar, kanapéer > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min + 20 min )

  1. Koka potatisen i saltat vatten på medellåg värme i cirka 10 minuter och låt den svalna.
  2. Dela tunnbrödsskivorna på hälften. Beräkna 2 rullar per person.
  3. Skär kokt kall potatis i tunna stavar. Skala räkorna om de har skal. Blanda alla ingredienser i en skål. Fyll tunnbröden med röran och rulla ihop.
  4. Servera gärna tillsammans med ett glas torrt vitt vin.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem