Rotselleritartelette med spenat (vegetarisk lätt måltid eller tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rotselleritartelette med spenat (vegetarisk lätt måltid eller tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 91

Kcal / portion: 228

GBR (GI) / port: 2

Recept: 912 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 7%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 251 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så pannsteks rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Skala rotsellerin och skär den 1,5 cm tjocka skivor. Stansa ut biffar med en formring.
  2. Koka skivorna i lättsaltat vatten cirka 6 minuter. Låt svalna på hushållspapper.
  3. Panera: Vispa upp ägg med gaffel i en djup tallrik. Häll ut ströbröd på en flat tallrik. Vänd selleribiffarna först i äggvispet och därefter i ströbröd. Låt vila en stund.
  4. Hetta upp smör i en stekpanna på medelhög värme. Stek biffarna utan att bränna dem, tills de blir gyllenbruna.
  5. Hetta upp olivolja i en annan stekpanna och stek den färska spenaten på medelhög värme tills den blir krispig (cirka 1 minut).
  6. Varva rotselleribiffar med spenat. Salta och peppra. Garnera med en kvist timjan.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem