Nürnberger tapas (tapas)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Citron juice+fruktkött

4.0 

klyftor

Pepparrot nyriven

 

 

Matfett till stekning

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Nürnberger tapas (tapas)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 91

Kcal / portion: 89

GBR (GI) / port: 0

Recept: 356 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 6%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 98 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citron juice+fruktkött 4.0 klyftor 5%

Pepparrot nyriven 0%

Matfett till stekning 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (12 min )

  1. Ansa sallaten och plocka blad. Riv pepparroten fint.
  2. Stek korven i matfett på medelhög värme tills den fått en gyllenbrun färg.
  3. Lägg sallat och korvar på tallrikar, riv pepparrot över. Servera med en citronklyfta.

Kockens kommentar

Nürnberg var först i Tyskland med att kvalitets­bestämma sin bratwurst ("stekkorv"), vilket skedde år 1313. Nürnberger Rostbratwurst skall bestå av rent, bindvävsfritt fläskkött medelgrovt mald, stoppad i smala lammskinn (fjälster), väga rå 20-25 gram och vara 7-9 centimeter lång, samt smaksatt med mejram. Läs mer, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem