Busano - ångkokta snäckor (tapas)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Snigeltallrik >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Busano - ångkokta snäckor (tapas)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 95

Kcal / portion: 79

GBR (GI) / port: 0

Recept: 317 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 1%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 84 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Snigeltallrik > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Finhacka vitlök.
  2. Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs vitlöken på medelvärme i cirka 2 minuter (den får inte brännas, då smakar den illa). Klipp persilja i vitlöksoljan och tillsätt lite salt och peppar.
  3. Ångkoka sniglarna i cirka 5 minuter, eller lägg dem i vattenbad över kokande vatten i cirka 7 minuter.
  4. Lägg upp sniglarna på fat och ringla över vitlöks- och persiljeoljan. Servera sniglarna med en citronskiva till.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem