Scrambled egg, bacon and sausage
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så steks ägg, omelett >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Scrambled egg, bacon and sausage

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 233

Kcal / portion: 331

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1326 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 23%

Fett: 28%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 142 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så steks ägg, omelett > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Värm ugnen till 220ºC.
  2. Lägg bacon på ett galler över en långpanna så att fettet kan rinna av. Grädda dem i ugnen tills de blir krispiga (cirka 10 minuter).
  3. Hetta upp smör i stekpanna och tillsätt ägg och lite vatten. Stek på medellåg värme. Rör om med trägaffel i pannan tills äggröran stannat sig, blivit en krämig röra (cirka 2 minuter). Salta och peppra.
  4. Stek korvarna i en annan panna i lite matfett tills de fått fin färg, cirka 3 minuter.

 

Kockens kommentar

Lite enklare: Korvarna kan stekas i ugnen tillsammans med baconet, eller så kan man steka bacon i pannan tillsammans med korvarna. Äggröra kan tillagas på olika sätt. Se recept via länk nedan. Läs mer > Så steks ägg.

Näringsberäkning: Bacon och fläsk som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel " Bacon som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Alternativ

Äggröra på olika sätt

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem