Atun bonito - Tonfisk med grillad paprika (tapas)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Paprika röd

2.0 

styck

Salt och peppar

 

 

Olivolja till stekning

1.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Atun bonito - Tonfisk med grillad paprika (tapas)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 119

Kcal / portion: 146

GBR (GI) / port: 0

Recept: 583 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 6%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 122 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Paprika röd 2.0 styck 13%

Salt och peppar 0%

Olivolja till stekning 1.0 msk 19%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Värm ugnen till 280°C och grilla paprikor tills de får svarta blåsor (cirka 10 minuter).

  2. Lägg paprikorna i en plastpåse och knyt igen och låt ligga i cirka 10 minuter. Skölj dem sedan under kallt vatten, riv av skalet och grilla på högsta värme i grillpanna i cirka 2 minuter. Salta och peppra.

  3. Grilla tonfisk i olivolja i grillpanna på medelhög värme i cirka 2 minuter på varje sida. Salta och peppra. Skär tunna skivor av tonfisken. Lägg upp på tallrik och servera.

Kockens kommentar

Spanska: Atun bonito = vacker tonfisk.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem