Grönsallad med kokt lax, lätt måltid av restmat
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Baguette, bagett

1.0 

styck

Dressing

1.0 

dl

Örtsalt ¤

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grönsallad med kokt lax, lätt måltid av restmat

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 223

Kcal / portion: 787

GBR (GI) / port: 6

Recept: 3147 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 15%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 352 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Baguette, bagett 1.0 styck 21%

Dressing 1.0 dl 13%

Örtsalt ¤ 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (12 min + 30 min )

  1. Koka lax om den inte redan är färdig.
  2. Ansa och skölj grönsakerna. Låt rinna av. Skär av sparrisens nedre torra del.
  3. Koka upp vatten och koka sparrisen al dente i cirka 5 minuter.
  4. Lägg upp salladsblad på tallrikar. Lägg på sparris, lax och crème fraiche. Dra några varv med pepparkvarnen över. Klipp över lite persilja.
  5. Servera salladen med dressing, bröd och örtsalt till.

Kockens kommentar

Detta är en lätt måltid lämpligen tillagad av kokta laxrätter. Variera ingredienser enligt eget tycke och tillgång. Fungerar även väl som en förrätt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem