Ingefärssås med saffran och lakritstouch
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 4

Sås till skaldjur >

 

 

Så monterar man >

 

 

Sås till skaldjur >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ingefärssås med saffran och lakritstouch

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 463

Kcal / portion: 546

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2186 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 43%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 118 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sås till skaldjur > Äts ej

Så monterar man > Äts ej

Sås till skaldjur > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Finriv ingefära.
  2. Koka upp anissprit, grädde, fond, ingefära och saffran i en kastrull på medellåg värme. Låt småkoka några minuter.
  3. Montera: Rör ner kallt smör försiktigt bit för bit, tills allt smör har absorberats av såsen. Salta och peppra.

Kockens kommentar

Anissprit har lakritssmak. Såsen passar till exempel till skaldjur.

Passar till

Hummer

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem