Varma kikärter med soltorkade tomater
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Vitt matbröd

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Varma kikärter med soltorkade tomater

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 86

Kcal / portion: 321

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1285 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 3%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 374 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Vitt matbröd 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Skär löken i skivor, separera ringarna. Skär de soltorkade-, de färska tomaterna och gurkan i mindre bitar. Finhacka rosmarin.
  2. Hetta upp olja i stekpanna och fräs lök samt rosmarin på medelvärme 2-3 minuter. Tillsätt fond, tomat och gurka. Låt sjuda tills all vätska är borta.
  3. Häll bort kikärtsspadet och skölj dem rikligt i kallt vatten. Lägg dem i pannan. Tillsätt soltorkade tomater, kapris, vinäger. Låt det bli varmt. Servera med en klick gräddfil.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem