
Rostbiffsallad med skållad tomat (lätt måltid)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 127

Kcal / portion: 386

GBR (GI) / port: 5
Recept: 1542 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 4%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (12 min )
- Koka upp vatten. Skålla tomaterna 1 minut. Skölj dem i kallt vatten och skala. Skär i klyftor. Ta bort innanmätet.
- Finhacka lök.
- Lägg upp rostbiffen på tallrik. Garnera med tomat, lök och sallat. Häll lite olivolja på sallaten. Salta och peppra.
Kockens kommentar
Rätten kan varieras med olika köttslag, sallater och grönsaker.