Rostbiffsallad med skållad tomat (lätt måltid)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Matbröd

8.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rostbiffsallad med skållad tomat (lätt måltid)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 127

Kcal / portion: 386

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1542 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 4%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 303 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Matbröd 8.0 skivor 40%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (12 min )

  1. Koka upp vatten. Skålla tomaterna 1 minut. Skölj dem i kallt vatten och skala. Skär i klyftor. Ta bort innanmätet.
  2. Finhacka lök.
  3. Lägg upp rostbiffen på tallrik. Garnera med tomat, lök och sallat. Häll lite olivolja på sallaten. Salta och peppra.

Kockens kommentar

Rätten kan varieras med olika köttslag, sallater och grönsaker.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem