Ägg- och sillsmörgås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal smörgåsar: 4

Bröd hårt (el. mjukt)

4.0 

skivor

Bordssmör 75% fett

 

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ägg- och sillsmörgås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 197

Kcal / portion: 261

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1043 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 10%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 132 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Bröd hårt (el. mjukt) 4.0 skivor 21%

Bordssmör 75% fett 0%

 

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Hårdkoka ägg 8-10 minuter. Låt kallna i kallt vatten. Skär i skivor.
  2. Bred matfett på brödet. Lägg på äggskivorna och sillbitar. Garnera med dillkvist.

Alternativ

Lägg in sill själv

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem