Senapsgriljering av kokt julskinka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Sats: 1

Potatismjöl

3.0 

tsk

Ströbröd

3.0 

msk

Kryddnejlika

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Senapsgriljering av kokt julskinka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 219

Kcal / portion: 495

GBR (GI) / port: 5

Recept: 495 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 7%

Kolhydrater: 31%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 226 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Potatismjöl 3.0 tsk 8%

Ströbröd 3.0 msk 20%

Kryddnejlika 0%

...

Skapat av
Pia, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Sätt ugnen på 225-250°C.
  2. Skär bort svålen, men behåll fettet. Lägg skinkan i en långpanna. Klappa fettytan med en handduk eller hushållspapper så fäster griljeringen bättre. 
  3. Rör ihop äggula, sirap, senap och potatismjöl. Låt den stå en stund för att tjockna. Stryk smeten på skinkan och strö över ströbröd.
  4. Sätt in i ugn tills gyllenbrun färg (10-15 minuter).
  5. Skär ett rutmönster, dekorera med kryddnejlikor.

Kockens kommentar

Senapsgriljering av skinka är klassiskt till Jul.

Alternativ

Griljerad kokt skinka

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem