Cogollos - vinägrettsallad (tapas)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Senap svensk

1.0 

msk

Vatten

1.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Cogollos - vinägrettsallad (tapas)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 203

Kcal / portion: 218

GBR (GI) / port: 0

Recept: 872 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 20%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 107 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Senap svensk 1.0 msk 3%

Vatten 1.0 msk 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skölj salladen och dela den på mitten. Skala och finhacka rödlöken.

  2. Hetta upp olja i en stekpanna på medelvärme. Fräs löken mjuk i ett par minuter.

  3. Blanda matolja, senap, vinäger och vatten. Vispa tills blandningen blir krämig. Smaka av med salt och peppar.

  4. Strö löken över salladen. Häll på vinegretten.

Kockens kommentar

Spanska: cogollo(s) har flera betydelser, dels den inre delen av t.ex. sallad, dels bildligt "det finaste/bästa" av något. Det är vidare namn på en spansk ort, samt namn på en salladssort (hjärtbladssallad).

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem