Helstekt kotlettrad med bakade grönsaker
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas kotlett >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Helstekt kotlettrad med bakade grönsaker

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 65

Kcal / portion: 395

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1580 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 2%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 611 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas kotlett > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Sätt ugnen på 130°C.
  2. Se till att kotlettraden är helt putsad från fett, ben och hinnor. Klappa in med salt och peppar.
  3. Tillbehör: Skär zucchini, paprika, fänkål och aubergine i grova bitar. Halvera tomater. Lägg i en gryta tillsammans med tomatjuicen.
  4. Bryn kotlettraden i smör och olja. Lägg på ett galler. Stick in en termometer till mitten på köttet.
  5. Ugn: Sätt in grytan i ugnen. Sätt gallret med kotlettraden ovanför. Stek köttet 1,5-2 timmar till kärntemperatur 70°C.
  6. Låt köttet vila i några minuter. Koka upp grönsaksröran. Tillsätt eventuellt lite vatten. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner spenat.
  7. Skär upp köttet. Servera med grönsakerna.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem