Avokado- och zucchinisoppa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 6

Bacon tärnad som knapersteks}

140.0 

gram

Olivolja

1.0 

msk

Salt och svartpeppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Avokado- och zucchinisoppa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 82

Kcal / portion: 283

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1695 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 9%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 343 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Bacon tärnad som knapersteks} 140.0 gram 17%

Olivolja 1.0 msk 7%

Salt och svartpeppar 0%

...

Skapat av
Scan

Tillagning (20 min )

  1. Skala och finhacka vitlök och lök. Tärna zucchini. Fräs vitlök, lök och zucchini i olja i en stor kastrull tills de blivit mjuka utan att ta färg.
  2. Häll över vatten. Smula i buljongtärningar. Låt koka i cirka 10 minuter.
  3. Tillsätt avokado, crème fraiche och vinäger. Mixa med en stavmixer tills soppan blivit slät. Smaka av med salt och peppar.
  4. Knaperstek bacon. Låt rinna av på en bit hushållspapper. Blanda i soppan eller servera soppan med bacon till.

Kockens kommentar

Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel "Bacon tärnad som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem