Polentapanerad tofu med rödbetstzatziki och sötpotatis
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Så ugnslagas rotfrukter >

 

 

Så panerar man >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Polentapanerad tofu med rödbetstzatziki och sötpotatis

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 53

Kcal / portion: 3396

GBR (GI) / port: 229

Recept: 13583 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 0%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 6447 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så ugnslagas rotfrukter > Äts ej

Så panerar man > Äts ej

...

Skapat av
Nina Ekelöf

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Skölj spenat och låt rinna av.
  3. Tillbehör: Skala och klyfta sötpotatis, aubergine och rödlök. Lägg på ugnsplåt. Vänd runt med havssalt och olivolja. Stek i ugn 20-25 minuter.
  4. Skala och riv rödbeta och blanda med kesella. Smaka av med vitlök och havssalt.
  5. Stek: Häll ut polenta på en tallrik. Skiva tofu. Vänd skivorna i polenta. Värm en stekpanna till medelvärme. Stek skivorna runt om i olivolja till fin färg.
  6. Servera stekt tofu med alla tillbehör. Garnera med pumpakärnor.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem