Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 137

Kcal / portion: 482

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1929 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 11%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Gul lök 2.0 styck 5%
Tomater 2.0 styck 2%
Hårdost riven 1.0 dl 8%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Ugn 225°C. Skär jack i korven. Lägg korven i en ugnssäker form.
- Skiva tomaterna. Skär löken så det blir ringar eller halva ringar. Fyll korven med löken och tomater.
- Häll på krossade tomater. Strö på riven ost. Sätt in i mitten i ugnen och stek i 20-25 minuter.
- Servera med kokt ris eller kokt potatis.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv