Råbiff med forellrom (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om råbiff >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Råbiff med forellrom (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 172

Kcal / portion: 317

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1266 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 5%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 184 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om råbiff > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Skrapa fint oxköttet tvärs över fibrerna med en vass kniv, eller mal innanlår fint.
  2. Hacka kapris och ansjovis fint.
  3. Blanda kött, kapris, ansjovis och senap. Krydda med salt och peppar. Forma små biffar.
  4. Stek lantbröd i smör under press. Låt rinna av på hushållspapper.
  5. Skiva rödlök i ringar.
  6. Lägg biffköttet på en tallrik. Klipp över generöst med krasse. Dra ett varv med svartpepparkvarn. Lägg på lantbrödet, sedan en matsked forellrom och sist rödlöksringar.
  7. Droppa lite kallpressad rapsolja över. Servera.

Kockens kommentar

Det går bra att använda lövbiff som mals eller skrapas.

Alternativ

Råbiff på macka

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem