Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 258

Kcal / portion: 328

GBR (GI) / port: 4
Recept: 3941 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 16%
Kolhydrater: 23%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Riv gult citronskal. Ta bort stjälk och vitt innanmäte från paprikan. Skär tomater i bitar.
- Häll allt i en matberedare. Pressa ner citronjuice. Mixa väl till jämn, slät smet. Smaka av med salt.
Kockens kommentar
Passar som pålägg på bröd eller som tillbehör till mat.
Passar till
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)