Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 84

Kcal / portion: 561

GBR (GI) / port: 4
Recept: 2245 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 5%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skala potatis, kålrot, palsternacka och purjolök. Skär i små bitar.
- Koka enliter vatten och tillsätt buljongtärningarna, kryddpepparkornen och lagerbladet. Lägg ner grönsakerna och koka i ca 10 minuter.
- Lägg ner korven i bitar och koka i ytterligare två-tre minuter. Smaka av med salt och senap.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv