Falukorvgryta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Timjan torkad

0.5 

tsk

Svartpeppar

1.0 

krm

Köttbuljong avfettad

3.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Falukorvgryta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 137

Kcal / portion: 505

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2020 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 11%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 369 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Timjan torkad 0.5 tsk 0%

Svartpeppar 1.0 krm 0%

Köttbuljong avfettad 3.0 dl 1%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Tärna falukorven. Hacka lök. Skiva kantareller och morot.
  2. Fräs korven i smöret och tillsätt lök, kantareller och morot. Rör ner grädden och tillsätt senap, tomatpuré, enbär, örtkryddor och svartpeppar.
  3. Späd efterhand med buljongen till lagom konsistens. Låt grytan småsjuda sakta under lock i 10 minuter.
  4. Servera med kokt potatis och en grön sallad.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem