Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 137

Kcal / portion: 505

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2020 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 11%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Timjan torkad 0.5 tsk 0%
Svartpeppar 1.0 krm 0%
Köttbuljong avfettad 3.0 dl 1%
...
![]()
Skapat av
Matidag
Tillagning
- Tärna falukorven. Hacka lök. Skiva kantareller och morot.
- Fräs korven i smöret och tillsätt lök, kantareller och morot. Rör ner grädden och tillsätt senap, tomatpuré, enbär, örtkryddor och svartpeppar.
- Späd efterhand med buljongen till lagom konsistens. Låt grytan småsjuda sakta under lock i 10 minuter.
- Servera med kokt potatis och en grön sallad.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv